Chaos Guides

Guiding by Human Design

Wat is Human Design

De wetenschap van differentiatie

Het universum werkt perfect; het is enorm maar toch heerst er orde. Alles in het universum beweegt, ook wij. Het lijkt of we stil en stevig staan op de grond, maar feitelijk bewegen we met een enorme snelheid door het universum. Als je de planeten en hun bewegingen voor een paar honderd jaar zou kunnen observeren, dan zou je zien dat iedere planeet met een andere snelheid beweegt, maar synchroon met de andere planeten. Als je het exacte moment van je geboorte zou kunnen zien, krijg je ‘snapshots’ van de planeten en hoe ze ten opzichte van elkaar stonden. Rave Chart , je blauwdruk op het moment Van je geboorte


Het wiel is een zeer oude manier voor het meten van de beweging van de planeten en de zon. Met de aarde in het midden van een circel van 360 gr, kun je zeer nauwkeurig de elementen vinden die jouw leven beïnvloeden. 

Het Human Design Systeem verbind twee families van wetenschap:

-      Het oude observatie systeem van astrologie, de Chinese I’Ching, de Hindu-Brahmin Chakras en de Joodse Kabbalah

-      De nieuwe disciplines van Quantum Mechanics, Astronomie, Genetics en Biochemie

Aan de basis ligt een subatomisch deeltje : de Neutrino. Neutrinos worden gemaakt in sterren en zijn het meest aanwezige deeltje in het universum. Vele triljoenen neutrinos gaan door elke cel van ons lichaam heen elke seconde. Elke planeet beïnvloed de stroom van neutrinos en deze stroom heeft een grote invloed op ons dagelijks functioneren. 


ER ZIJN EINDELOZE MOGELIJKHEDEN VAN UNIEKHEID

Eindeloze mogelijkheden liggen in onze genetische matrix, maar we zijn niet zo uniek als we denken: er zijn maar vier typen van mensen (Generator, Projector, Manifestor en de Reflector). Elk type heeft miljoenen verschillende differentiaties. Toch heeft ieder type een simpel patroon te begrijpen en een simpele strategie om te volgen. Human Design is hier niet om geloofd te worden, het is iets om mee te experimenteren! Als je begint met gewoon je type te experimenteren zal je leven en jijzelf vanzelf worden wat ze altijd hadden moeten zijn. Het is gewoon zo simpel….. 

Alle kaarten zijn uniek en verschillend. Dit zegt iets heel belangrijks: iedereen is bedoeld om anders te zijn dan alle anderen. Ieder van ons hoort zijn leven te leven op zijn unieke manier. Hoe vaak hebben we niet onszelf vergeleken met anderen? Of werden we vergeleken met anderen als kind? Door onszelf te vergelijken met anderen creëer je een diepe indruk dat het niet goed is om te zijn wie je bent. Daarna, door conditionering in onze jongere jaren, proberen we onszelf nog verder te veranderen om te behagen en raken we verder en verder van onszelf vandaan.

Als we onze uniekheid beginnen te begrijpen kan er binnen in ons iets ontspannen, onze eigenheid begint naar boven te komen. De lagen van conditionering zullen langzaam afpellen. Dit is een langzaam proces, omdat het op celniveau plaatsvind. Men neemt een zeven-jaar proces, omdat dan de meeste cellen in je lichaam vernieuwd zijn. Het is niet makkelijk om als volwassen persoon met dit proces te beginnen, als kind is het makkelijker, maar: het is nooit te laat om te beginnen!! 


Ra Uru Hu, de oprichter van het Human Design Systeem kreeg de informatie van ‘The Voice’ (zie YouTube : encounter with the voice ) en heeft dit opgeschreven en uitgewerkt. 


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram