Chaos Guides

Guiding by Human Design

De vijf typen in Human Design


Generator

 


Als een pure generator reageert en meedoet met een activiteit gaan ze stap-voor-stap door de lagen van ontwikkeling, soms vastlopend op punten en zich daar dan klem voelen zitten (omdat ze geen verbinding hebben met het keelcentrum). Hun gave en doel in het leven is werk te hebben waar ze van houden en hun mogelijkheid om het te perfectioneren door alle stadia te doorlopen, te laten zien. 

Als ze vanuit hun sacraal hebben gereageerd zullen ze alle stadia van ontwikkeling doorlopen zonder op te geven. Maar de meeste generators...  Meer info Generator


Manifesting Generator

 


Voor de algemene informatie kijk je bij de Generator.

De MG is eigenlijk een Manifestor gepropt in het lichaam van een Generator. Het Manifestor deel wil initiëren, in actie komen. Maar de Strategie van de Generator is om je te laten wachten tot het voor jou het juiste moment is om te reageren. Elke keer als je ergens mee start zonder je respons af te wachten, zal je weerstand oproepen. Met als gevolg dat je net als de Generator gefrustreerd raakt, maar ook als de Manifestor boos kan worden. (Thema is gefrustreerd en boos)

MG’s krijgen meer voor elkaar dan de Generators. Dat komt vooral omdat de Generators liever echt in hun werk groeien, in plaats van de taak zo snel mogelijk af te ronden. Ze nemen de tijd om het werk tot in detail uit te voeren, terwijl de MG’s door hun snelheid soms dingen overslaan. De sprinters in het leven zijn de MG’s en de Generators zijn de marathonlopers.

Geduld is erg belangrijk. Vooral omdat de MG’s zo’n grote behoefte hebben om bezig te zijn. Als je namelijk niet het geduld kunt hebben om te wachten tot het leven zich bij jou aandient, blijf je altijd zoeken naar actie, met als gevolg dat je je energie weggeeft aan dingen die je geen Tevredenheid bieden.

Je hoeft niet bang te zijn dat als je stopt met het altijd bezig zijn je de controle over je leven verliest. Zet je enorme energie in voor dat wat je hele lichaam “aan” zet. Van de ene respons naar de andere en bereik alles wat je bereiken wilt.

 

Projector


De Projector is een Niet Energie type ( geen motor centrum verbonden met het Keel centrum en een niet-gedefinieerde Sacraal centrum).. In het verleden hebben de energie typen (Manifestor en Generator) de wereld geleid, maar nu komt de Projector naar buiten als een bemiddelaar voor deze typen. Doordat de Projector er niet op gebouwd is om te Manifesteren of te Genereren zijn ze wel afhankelijk van anderen. 

Het is de openheid in de kaart van de Projector dat het mogelijk maakt om een gids te zijn voor anderen. Ze zullen altijd meer geïnteresseerd zijn in... Meer info Projector


Manifestor


Historisch gezien is de Manifestor de Koning of de Hoge Priester. Zij heersten omdat zij de enige pure doeners zijn en verkregen ze de macht en autoriteit. Zij maakten de wetten. De traditionele rol van de Manifestor veranderde rond 1781, toen de mens een transitie doormaakte van een zeven- naar een negencentrum wezen.

De speciale kracht van de Manifestor is het initiëren van actie en om een impact op anderen te hebben. Omdat zij een Motor verbonden hebben met de keel kunnen zij gewoonweg manifesteren en...Meer info Manifestor


Reflector

 

De Reflector is makkelijk te herkennen op zijn kaart: alle centra zijn wit. Ze hebben wel activaties met het potentieel tot definitie samen met het aura van anderen of de transities van de planeten. De manier waarop Reflectors ervaringen verwerken is anders dan de andere typen.

In de loop van de geschiedenis werd het Reflector type genegeerd omdat de energie types de wereld bestuurden. Maar in de toekomst ligt een nieuwe natuurlijke hiërarchie, waarbij... Meer info Reflector


Aura's

Manifestor aura: Een afstotend aura, die de omgeving bij de Manifestor "wegduwt". De functie van de Manifestor is initiëren en daarvoor heeft hij de ruimte nodig. Het aura doet zijn werk door de weg vrij te maken.

Projector aura: Een gefocust aura, gericht op het G-centrum van de ander. De Projector is hier voor de ander, om te begeleiden en coachen. Hiervoor heeft hij deze connectie van het aura nodig.

Generator aura: Een omvattend open aura, die het leven en andere mensen aantrekt. De Generator is hier om te reageren op het leven en zijn aura trekt dit leven en situaties aan.

Reflector aura: Een "teflon" aura, waar alles vanaf glijdt. De Reflector is hier om zijn omgeving en situaties te reflecteren en zijn aura zal de verschillende omgevingen proeven.

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram