Chaos Guides

Guiding by Human Design

CHAOS GUIDES

CHAOS GUIDES is in 2019 gestart met een moeder - dochter samenwerking. We vinden het zo mooi om te zien hoe we elkaar aanvullen en uitdagen. Onze relatie is hierdoor verdiept en we hebben meer begrip voor elkaar gekregen. 


JoAnne van Yperen

Ik ben fysiotherapeut, gespecialiseerd in Oncologie (MSc) . In deze 25 jaar heb ik vele scholingen en cursussen gedaan op het gebied van psychologie en omgaan met trauma's , afgenomen kwaliteit van leven en de dood. In 2016 kwam Human Design op mijn pad en dat had grote gevolgen. Ik leerde dat ik een Projector ben, een non-energie type. Niet hier om hard te werken, maar om te coachen en te sturen. Mijn strategie is: wacht op de uitnodiging van anderen om te begeleiden en adviezen te geven. Geen ongevraagd advies geven! Dat leidt alleen maar tot boosheid bij de ander en bitterheid bij de Projector.   In een keer vielen er puzzelstukjes op zijn plek, een "light-bulb moment". Nu snapte ik beter waarom sommige mensen boos op mij werden: ik had ze advies gegeven waar ze niet op zaten te wachten. Dit inzicht gaf mij rust, ik hoef niet iedereen te helpen, alleen diegene die mij herkennen en uitnodigen én waar ik een goed gevoel bij heb. Nee is ook een antwoord.

Ik ben gestart met de Foundation Trainingen en ben Live Your Design Guide, gecertificeerd  door de International Human Design School sinds 2021. 


Kimberley Stringer

Ik heb de opleiding MBO Horeca Management gevolgd en op dit moment ben ik voor mijn HBO Bachelor diploma Hotel Management bezig. Ik heb bij verschillende hotels gewerkt, maar nu al meerdere jaren op het service kantoor van een hotelgroep. Wat mij het meeste aantrekt in dit vakgebied is de contacten met andere mensen en hoe ik de ervaring van het verblijf van iemand zou kunnen beïnvloeden. Hierdoor ben ik geïnteresseerd geraakt in non-verbale communicatie en heb ik een cursus Face Reading gevolgd. Deze cursus leert om het gezicht en lichaam van iemand te kunnen lezen en begrijpen. Daarmee kan ik zien hoe iemand zich in een bepaalde situatie voelt of gedraagt. Dit kan bijdragen aan de waarde, het verloop en de uitkomst van het gesprek. 

Ik ben een Manifesting Generator en heb veel individuele eigenschappen. Ik kan goed leiding geven, maar wil wel graag dat alles gaat zo ik dat wil. Human Design leert mij dat ik vooral moet opletten dat mijn brein niet emoties van anderen gaat oppikken en er een eigen draai aan geef. In mijn werk helpt me dat om beter de mensen te managen. Meer de ander zichzelf laten zijn, zijn sterke kanten zien en daardoor mijn eigen werk en gevoel zonder weerstanden te laten verlopen. 

 


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram