Chaos Guides

Guiding by Human Design

Reflector

Strategie: wacht 29.5 dagen

Niet zelf thema: teleurstelling

Reflector: geen definities

Aura: afwerend en proevend

Vragen: wie ben ik vandaag? Kan ik mijzelf zijn?

Handtekening / Doel: verrassing

Ongeveer 1% van de populatie is een Reflector 

De Reflector is makkelijk te herkennen op zijn kaart: alle centra zijn wit. Ze hebben wel activaties met het potentieel tot definitie samen met het aura van anderen of de transities van de planeten. De manier waarop Reflectors ervaringen verwerken is anders dan de andere typen.

In de loop van de geschiedenis werd het Reflector type genegeerd omdat de energie types de wereld bestuurden. Maar in de toekomst ligt een nieuwe natuurlijke hiërarchie, waarbij de positie van de Reflector die van ultieme gerechtigheid. Omdat zij alles om zich heen reflecteren en kunnen zien en besluiten wat er werkelijk aan de hand is.

De Reflector is een Maan type.

Reflectors zijn niet echt geïnteresseerd in zichzelf of anderen. Ze zijn ook niet geïnteresseerd in hun impact. Ze vinden “wie ben ik vandaag?” meer interessant.

Reflectors zijn niet meer in gevaar voor conditionering dan andere types, ondanks hun openheid. Feitelijk kunnen ze er erg goed tegen vanwege hun afwerend aura. Hun aura weert de ander af om zo niet té diep geconditioneerd te worden.

De rol van de Reflector is één zijn met het totaal. Hun grootste gave is het lezen van anderen. Zij hebben de mogelijkheid tot een mystiek leven dat de meeste van ons niet kunnen. Reflectors moeten in het hart van de gemeenschap zijn zodat ze kunnen leren van iedereen om hen heen. Zij zijn hier om te leren dat er geen goed of fout is in de wereld, alleen anders. Dus is de juiste omgeving en de juiste mensen heel belangrijk. Als een Reflector in een verkeerde omgeving is, zal hij zich ziek gaan voelen

 

Strategie: wacht de 29.5 dagen cyclus van de maan af

De Reflector is het enige type zonder gefixeerde aspecten in hun natuur. Ze zijn wijd open. Het belangrijkste element in hun leven is de maan, zij reflecteren de maancyclus. De maan beweegt snel en gaat door alle 64 poorten van de Bodygraph in 29.5 dagen. Als de maan door de poorten beweegt ontstaat er een patroon dat Reflectors leren herkennen. Dor dit patroon kunnen Reflectors zichzelf leren kennen. Pas na het doorlopen van de gehele cyclus kan de Reflector een besluit nemen. Ze moeten in die periode met anderen praten zodat ze hun eigen stem horen, hun eigen potentieel. Ze zoeken niet het advies van anderen, maar willen aan hun stem horen of ze op de goede weg zijn.

 

Relaties:

De Reflector is altijd overgeleverd aan hun partner. De ander krijgt zichzelf terug via de Reflector. Dit kan confronterend zijn. Reflectors kunnen afhankelijk worden van de ander, zeker als die een innerlijke Authoriteit heeft en de besluiten neemt.

 

Niet Zelf Reflector

Deze kunnen het meest verloren zijn van iedereen: teleurgesteld in anderen en neerslachtig over de weerstand die ze ervaren wanneer ze proberen te initiëren of manifesteren. In plaats van het centrum van een gemeenschap te zijn kunnen ze zich alleen voelen. Ze ervaren constante identificatie met de emoties, stress en onrust van anderen. Ze kunnen afhankelijk worden van anderen en vertrouwen dat zíj de besluiten nemen.

 

Handtekening / Doel: verrassing

Het niet zelf thema is teleurstelling, maar Reflectors willen dat het leven hen verrast. Door onpartijdig en objectief te blijven worden ze beloond met verrassingen. Zij zien of iemand correct opereert of niet. Hun doel is een wegwijzer te zijn voor diegenen die klaar is om te breken met het patroon. De Reflector vindt diegenen die klaar zijn om hun Ware Zelf te worden.

  

Metafoor:

In ons voetbalteam is de Reflector de keeper. Zij bewegen niet in het veld zoals de andere spelers. Zij mogen hun handen gebruiken, terwijl dat verboden is voor de anderen. Ze zijn een belangrijke teamspeler, maar hebben andere regels. 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram